TABELACI BURSA

İLETİŞİM 0532 394 76 40

Anasayfa


     Baskılı Branda Afiş

   
Ürün Kodu : D1
Üretici : Taf reklam
Fiyat : 12 TL (KDV Hariç)
Ürün Özellikleri
440.grm lamine branda m2 sadece ve sadece 9 tl yanlış okumadınız :)
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
DİJİTAL BASKI 
Halk arasında branda olarak isimlendirilen vinil (vinly) ürünler üzerine yapılan tanıtım çalışmalarına  denmektedir. Vinil bir tür organik bileşik olup reklamcılık alanında yoğun olarak kullanılmaktadır. Vinil malzemeler metrekare gramajlarına göre 280 – 320 – 480 – 520 gram olarak üretilmekte projeye uygun gramaj tercih edilerek ürün üzerine baskı yapılmaktadır. Vinil malzemenin en büyük avantajı düşük maliyetli olmasının yanında çok büyük boyutlarda bile tek parça halinde baskı yapılabilmesine imkân tanımasıdır. Bu sebeple dış cephe reklamcılığında en çok tercih edilen ürün haline gelmiştir.
Vinil malzemeler Uzakdoğu ve Avrupa olmak üzere iki ayrı kalitede üretilmektedir. Avrupa vinil Uzakdoğu vinile göre daha kaliteli malzemeden üretilmekte dolayısıyla maliyeti Uzakdoğu vinilden fazla olmaktadır. Tanıtım bütçenize göre bu iki vinil türünden birini tercih edebilirsiniz. İster Avrupa vinil olsun ister Uzakdoğu vinil tüm vinil türleri için iki ayrı yapı bulunmaktadır. Bunlar ışıklı vinil ve ışıksız vinildir. Işıklı viniller aynı zamanda delikli vinil olarak bilinmektedir. Ancak delikli denmesi yapısında delikler olmasından değil ışığı geçirmesinden kaynaklanmaktadır. Bu yapısıyla ışıklı viniller floresan ışıklandırmalı tabelalarda kullanılmaktadır.
Ayrıca cam yüzeylerde içeriden dışarısı rahatlıkla görülebilirken dışarıdan bakıldığında sadece reklam görünmekte iç mekân görünmemektedir. Bu özelliği ile cam üzerine yapılan reklam ve tabelalarda ışıklı vinil kullanılması uygun olacaktır. Işıksız vinil ise ışığı geçirmeyen tekdüze bir yapıya sahiptir. Bu vinillere istenildiğinde iki taraflı baskı yapılabilmektedir. Maliyeti düşük olan bu viniller genellikle sokaklarda direkler arasına asılan tanıtım amaçlı afişlerde ve dış cephelerde kullanılmaktadır. Bu viniller dışında özellikle tır dorselerinde kullanılan ve bu iş için Almanya’da özel olarak üretilen varsaydek vinil adı verilen ışıksız viniller tır ve kamyonların dorselerini kapatmak için kullanılmakta dayanıklı yapılarıyla uzun yıllar kullanmaya imkân sağlamaktadır.
İhtiyacınız ne olursa olsun tüm tanıtım ve kaplama ihtiyaçlarınız için dijital baskı hizmeti veren firmamız en uygun fiyatlarla ve en uygun ödeme koşulları ile sizlerin hizmetindedir. Alanında uzman saha ekibimiz reklamın uygulanacağı alanı önceden görüp projelendirmekte en uygun malzemeler seçilerek uzun süre kullanabileceğiniz afişleriniz en kısa sürede sizlere teslim edilmekte ve montajı yapılmaktadır. Referanslarımızı inceleyerek daha önce bitirdiğimiz projelerimizi inceleyebilir bizi tercih etmekle doğru bir karar verdiğinizi anlayabilirsiniz.
Baskılama işlemi reklamcılık sektörü başta olmak üzere hayatımızın birçok alanında kullanılan bir işlemdir. Günümüzde etrafımızı incelediğimizde reklam veya tanıtım veya ilan amaçlı bütün görseller aslında baskılama tekniğinin bir ürünüdür. Baskılama bizlere istediğimiz görseli istediğimiz materyalin üzerine basıp görüntüde hiçbir kalite kaybına uğrama olmaksızın sergileme imkânı sunar. Bütün bu işlevsel özelliklerinin yanında reklamcılık sektörüne de girişi hızlı olmuş ve bu sektöre çok büyük kolaylıklar sağlamıştır. Artık reklam hayatın bir gerçeği ve günümüzün en önemli sektörlerindendir. Artık büyük veya küçük ölçekli bütün firmalar zaten reklama ihtiyaç duyuyorlar. Teknolojinin hızla ilerlemesi ile birlikte reklamcılık sektöründe de büyük atılımlar yaşanmıştır.
Özellikle dijital baskının bu alanda gelişmesi ile birlikte baskı tekniği farklı bir boyut kazanmıştır. Dijital baskı sayesinde baskıda kullanılacak görseller çok yüksek görüntü kalitesine ulaşırken basım anında da oluşacak hataları en aza indirgemeyi sağlamıştır. Artık dijital baskı makineleri sayesinde hem zamandan tasarruf ederken hem de daha kaliteli ürünler ortaya çıkmaktadır. Birçok baskı türü mevcuttur. Bunlardan birisi de vinil baskıdır. Aslında vinil baskının bir diğer adı da kullanılan malzemenin branda olmasıyla branda baskı olmuştur. Brandanın bizim ülkemizde çok uzun yıllardır kullanılıyor olması bilinen bir gerçektir.
Basım sektörüne teknoloji karışmadan yani dijital baskı geliştirilmeden önce bu branda malzemeleri hepimizin bildiği çadır tente gibi alanların yapımında kullanılıyordu. Branda oldukça dayanıklı ve hafif bir malzemedir. Bu yüzden de üzerine basım yapılabileceği düşüncesi onun dijital baskı alanının vazgeçilmez malzemelerinden biri yapmıştır. Branda veya  ise dijital baskı yöntemiyle brandanın üzerine baskı yapılmasıdır. Branda baskı yukarda da belirttiğimiz gibi sağlam oluşundan ve esnek duruşundan dolayı baskılama alanının vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Ayrıca brandanın uygun fiyatı da tercih edilmesinin en önemli sebebidir.
DİJİTAL  iç veya dış mekan fark etmeksizin her alanda kullanılabilir. En çok kullanıldığı alanlar binaların veya yapıların dış cephelerindeki dijital baskı alanında reklam amaçlı olan bilbord veya reklam tabelaları afişler pankartlar dev posterler ayrıca iç dekorasyonda duvar kaplama da veya fuar çalışmalarında kullanılabilir.
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Hava Durumu
Saat
etiketler
tabelacı ankara
tabelacı adana
tabelacı antalya
tabelacı Afyonkarahisar
tabelacı adıyaman
tabelacı ağrı
tabelacı amasya
tabelacı artvin
tabelacı aydın
tabelacı bandırma
tabelacı balıkesir
tabelacı bilecik
tabelacı bingöl
tabelacı burdur
tabelacı bingöl
tabelacı bitlis
tabelacı bolu
tabelacı burdur
tabelacı bursa
tabelacı çanakkale
tabelacı çankırı
tabelacı çorum
tabelacı denizli
tabelacı pamukkale
tabelacı diyarbakır
tabelacı edirne
tabelacı elazığ
tabelacı erzincan
tabelacı erzurum
tabelacı eskişehir
tabelacı gaziantep
tabelacı giresun
tabelacı gümüşhane
tabelacı hakkari
tabelacı hatay 
tabelacı ısparta
tabelacı alanya
tabelacı mersin
tabelacı istanbul
tabelacı izmir
tabelacı kars
tabelacı kayseri
tabelacı kuşadası
tabelacı kastamonu
tabelacı kırşehir
tabelacı Kırklareli
tabelacı kocaeli
tabelacı konya
tabelacı kütahya
tabelacı malatya
tabelacı mardin
tabelacı muş
tabelacı muğla
tabelacı kahramanmara
tabelacı nevşehir
tabelacı niğde
tabelacı ordu
tabelacı rize
tabelacı sakarya
tabelacı samsun
tabelacı siirt
tabelacı sinop
tabelacı sivas
tabelacı tekirdağ
tabelacı tokat
tabelacı trabzon
tabelacı tunceli
tabelacı şanlıurfa
tabelacı uşak
tabelacı van
tabelacı yozgat
tabelacı zonguldak
tabelacı aksaray
tabelacı bayburt
tabelacı kırıkkale
tabelacı batman
tabelacı şırnak
tabelacı bartın
tabelacı ardahan
tabelacı ıgdır
tabelacı yalova
tabelacı kabük 
tabelacı kilis
tabelacı osmaniye
tabelacı düzce
tabelacı kumla
totem tabela bilecik
totem tabela inegöl
totem tabela mudanya
mudanya tabelacı
tabelacı mudanya
tabelacı bandırma
bilecik tabelacıları
totem inegöl
inegöl totem
totem tabela iznik
iznik tabelacı
tabelacı görükle
görükle tabelacı
nilüfer tabelacı
tabelacı nilüfer
totem tabela denizli
tote tabela alanya
alanya tabelacı
antalya tabelacı
muğla totem tabela
totem tabela aydın
totem tabela marmaris
marmaris totem tabela
tabelacı marmaris
marmaris tabelacı
tabelacı gelibolu
gelibolu tabelacı
tabelacı labseki
tabelacı çalı
tabelacı küçük sanayi
sanayi tabelacı
tabela sanayi