TABELACI BURSA

İLETİŞİM 0532 394 76 40

Anasayfa


     ARAÇ GİYDİRME

   
Ürün Kodu : OTO KAPLAMA
Üretici : ARAÇ KAPLAMA BURSA
Fiyat : 50 TL (KDV Hariç)
Ürün Özellikleri
Folyo Baskı Bir çokları tarafından folyo adıyla bilinen malzeme günlük yaşamda bir çok alanda kullanılmaktadır. Son olarak reklam sektörünün de kapsam
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

 BURSA

Bir çokları tarafından  adıyla bilinen malzeme günlük yaşamda bir çok alanda kullanılmaktadır. Son olarak reklam sektörünün de kapsamına giren malzeme sayesinde  tekniği uygulanabilir hale gelmiştir.
Plotter makinesi olarak bilinen alet sayesinde folyoların üzerine dijital baskı yöntemi kullanılarak istenilen çizimler, resimler ya da yazılar son derece kaliteli olarak basılabilinmektedir. Genellikle mağazaların vitrinlerinde gördüğünüz “İNDİRİM” tarzı yazıların hepsi bu teknik kullanılarak yapılmaktadır. Teknik ile uygulanabilecek renk seçeneği oldukça geniştir. Böylelikle bir çok alanda tam anlamıyla memnuniyet verici sonuçlar alınmasını sağlamıştır. Bir çok alt başlığı bulunan tekniğin en çok kullanılanları iç mekan, dış mekan ve cast  teknikleridir.

İç Mekan 

Su bazlı boyalar kullanılarak hazırlanmaktadır. Su bazlı boyaların kullanılması ise son derece önemli bir noktadır. İç mekanlarda kullanılacağı için insanlarla öyle ya da böyle temas halinde olacaktır. İşte su bazlı boyaların önemi burada ortaya çıkmaktadır. Su bazlı boyaların insan sağlığına herhangi bir zararı olmadığı tıbbi olarak kanıtlanmıştır. İç mekanda dekoratif amaçlarla ya da tanıtım amacıyla yerleştirilen  tamamen hedef kitleye yönetil reklamların yapılmasına olanak sağlamaktadır. Dikkat edilmesi gereken en önemli unsur, hazırlanan yazılara kati surette suyun temas etmemesidir. Su teması olduğunda yazıların akla ihtimali vardır. Bu konuya oldukça dikkat edilmelidir. Ciddi anlamda kaliteli baskıların

Dış Mekan 

En büyük özelliği dayanıklılığıdır. Daimi olarak doğa şartlarıyla temas halinde kalacağı için dayanıklı olması gerekmektedir. Bu dayanıklılık solvent bazlı boyalar kullanılarak sağlanmıştır. Büyük ebatlarda uygulanabilir olması da diğer bir önemli özelliğidir. Uzun yıllar kullanılabilir olduğu için, reklam verenlerin maliyetini de düşürmektedir.

Cast  Baskı

Dayanıklılığı en fazla olan  baskı türüdür. Daha çok araba giydirme işlemlerinde aktif olarak kullanılmaktadır. Bombeli, düz olmayan, girinti ve çıkıntılar barındıran yüzeylere dahi uygulamada hiç bir problem yaşatmadığı gibi çokta iyi sonuçlar vermektedir. Dayanıklılığı oldukça fazla olduğu için arabalarda kullanıldığında dahi 10 yıla kadar bir süre kalıcılığa sahiptir. Çok büyük ebatlarda bile başarılı sonuçlar vermektedir. Özel bir yapıştırıcı, pres uygulanarak yapışkanlık özelliği aktif hale getirilir ve bu sayede istenilen yüzeye kolayca  Baskının Avantajları Nelerdir ?

İç mekanda gerçekleştirilen uygulamalarda en büyük avantajı sağlığa zarar vermiyor olmasıdır. Kullanıldığı alanlar sebebiyle insan ile teması oldukça kolay olan  baskının insanlara zarar vermemesi ilk önceliktir. Ayrıca kaliteyi en üst seviyede tuttuğu için yüksek çözünürlükteki resimleri dahi uygulanmasında hiç bir problem yaşamaması, bu tekniğin tercih edilme oranını arttırmaktadır.
Dış mekanlardaki avantajları ise genel itibariyle dayanıklılıktır. Yazıların uzun ömürlü olması ve yağmur, kar, rüzgar ya da güneşten etkilenmeyen yapısı sayesinde bu tekniği tercih edenlerin sayısı bir hayli fazladır. Ayrıca düşük maliyeti de müşterilerin yüzünü güldüren bir başka unsurudur.
Cast folyonun avantajı ise her türlü yüzeye uygulanabilir yapısıdır. Bu sayede normal şartlarda reklam afişi ya da reklam içerikli bir uygulamanın mümkün olmadığı alanlara dahi kaplama yapılabilimektedir.

Folyo baskı olarak adlandırılan ve malzemesi uzun yıllardır kullanılan folyo çeşitli alanlarda sıkça kullanılmaktadır. Reklam alanında ilk olarak ploter olarak bilinen makinelerde kullanılıyordu.monte edilmektedir yapılmasına olanak veren bu yöntemde, kalite en üst seviyeye çekilmiştir. u makineler bilgisayara bağlı olup folyoyu kesebilen makinelerdir. Kesimleri 3 boyutta yapabildiği için her türlü yazı ve şekli rahatlıkla yansıtabilmektedir. Mağazalarda, alış veriş merkezlerinde ve bir çok yerde görmeye alışkın olduğumuz vitrin yazıları bu yöntemle yapılmaktadır.


dijital olarak mağazanıza istediğiniz her türlü yazıyı folyo baskı ile yazıyoruz. Oldukça geniş bir renk yelpazesine sahip olması her sektörde kullanımını kolaylaştırmaktadır.

Sadece mağazalara yazı yazmakta değil kapatıcılık özelliği olması sayesinde kalıp sektöründe de kullanılır. Sadece vitrinlere değil dijital baskı ile hazırlanan folyo yazılar brandalar üzerine de yapıştırılarak branda reklamlarında da kullanımı oldukça geniş alanlara yayılmıştır. www.dijitalbaskiburda.com olarak sizlere en iyi hizmeti her alanda sunuyoruz. Sürekli olarak sizlerle ilgilenmek üzere hazır durumda bulunan müşteri temsilcilerimiz sizlere günün her saatinde yardımcı olmak üzere çalışmaktadır.

Sizlerde sitemizi ziyaret ederek bütün ürünlerimizi inceleyebilir, size en uygun ürünü seçebilirsiniz. Çalışmalarımız sizler için sürekli olarak devam etmekte ve sürekli olarak ürünlerimiz güncellenmektedir.



 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Hava Durumu
Saat
etiketler
tabelacı ankara
tabelacı adana
tabelacı antalya
tabelacı Afyonkarahisar
tabelacı adıyaman
tabelacı ağrı
tabelacı amasya
tabelacı artvin
tabelacı aydın
tabelacı bandırma
tabelacı balıkesir
tabelacı bilecik
tabelacı bingöl
tabelacı burdur
tabelacı bingöl
tabelacı bitlis
tabelacı bolu
tabelacı burdur
tabelacı bursa
tabelacı çanakkale
tabelacı çankırı
tabelacı çorum
tabelacı denizli
tabelacı pamukkale
tabelacı diyarbakır
tabelacı edirne
tabelacı elazığ
tabelacı erzincan
tabelacı erzurum
tabelacı eskişehir
tabelacı gaziantep
tabelacı giresun
tabelacı gümüşhane
tabelacı hakkari
tabelacı hatay 
tabelacı ısparta
tabelacı alanya
tabelacı mersin
tabelacı istanbul
tabelacı izmir
tabelacı kars
tabelacı kayseri
tabelacı kuşadası
tabelacı kastamonu
tabelacı kırşehir
tabelacı Kırklareli
tabelacı kocaeli
tabelacı konya
tabelacı kütahya
tabelacı malatya
tabelacı mardin
tabelacı muş
tabelacı muğla
tabelacı kahramanmara
tabelacı nevşehir
tabelacı niğde
tabelacı ordu
tabelacı rize
tabelacı sakarya
tabelacı samsun
tabelacı siirt
tabelacı sinop
tabelacı sivas
tabelacı tekirdağ
tabelacı tokat
tabelacı trabzon
tabelacı tunceli
tabelacı şanlıurfa
tabelacı uşak
tabelacı van
tabelacı yozgat
tabelacı zonguldak
tabelacı aksaray
tabelacı bayburt
tabelacı kırıkkale
tabelacı batman
tabelacı şırnak
tabelacı bartın
tabelacı ardahan
tabelacı ıgdır
tabelacı yalova
tabelacı kabük 
tabelacı kilis
tabelacı osmaniye
tabelacı düzce
tabelacı kumla
totem tabela bilecik
totem tabela inegöl
totem tabela mudanya
mudanya tabelacı
tabelacı mudanya
tabelacı bandırma
bilecik tabelacıları
totem inegöl
inegöl totem
totem tabela iznik
iznik tabelacı
tabelacı görükle
görükle tabelacı
nilüfer tabelacı
tabelacı nilüfer
totem tabela denizli
tote tabela alanya
alanya tabelacı
antalya tabelacı
muğla totem tabela
totem tabela aydın
totem tabela marmaris
marmaris totem tabela
tabelacı marmaris
marmaris tabelacı
tabelacı gelibolu
gelibolu tabelacı
tabelacı labseki
tabelacı çalı
tabelacı küçük sanayi
sanayi tabelacı
tabela sanayi